„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare”


Vă rog să vă închipuiți următoarea situație:

 ...vă aflați acasă, într-o duminică după-amiaza ploioasă, dorind să vizionați un film. Porniți TV-ul și dați peste o emisiune care vă plăcea, dar la care, din lipsă de timp, nu prea v-ați mai uitat, așa că vă bucurați ca și când ați revedea pe cineva drag după mai mult timp și rămâneți acolo. Nu cunoașteți invitatul emisiunii, dar abia termină prima frază și vă dați seama că ce spune este foarte interesant.             Vorbește cu pasiune despre ce face, iar proiectul lui vi se pare fascinant, astfel încât, până la sfârșitul emisiunii, ajungeți să admirați profesional și uman invitatul. Din dorința de a afla mai multe, ce face „homo tehnologicus”? Evident, caută informații pe rețelele de socializare și trimite cerere de prietenie. Vă este acceptată cererea, dar mai mult decât atât, omul pe care l-ați „cunoscut” cu câteva minute în urmă vă mulțumește că îl apreciați.

Wow! Ce surpriză plăcută într-o lume virtuală, de multe ori tăcută sau veninoasă…
       Vă puneți la somn încărcat de energie bună, după ce vi s-a confirmat că se mai întâmplă și lucruri simple, frumoase. Dar, ce să vedeți…dimineață, surpriză…deschideți mailul și găsiți o invitație pentru diseară la un eveniment important din viața profesională a celui ce
v-a produs admirație cu o zi în urmă. Vă puteți închipui?
Este o poveste frumoasă și, culmea, reală…o poveste care s-a încheiat cu un eveniment cultural minunat.

Emisiunea: Garantat 100%
Invitatul emisiunii: fotograful Răzvan Voiculescu
Evenimentul: lansarea albumului  „Bucătăria Hoinară se gătește de plecare”
           A fost un eveniment la care m-am simțit ca…în familie, într-o sală de teatru plină. Greu de crezut că poți să te simți așa familiar cu oameni necunoscuți, dar doar o gazdă foarte bună reușește asta…să unească în simțire invitații. S-a râs mult, s-au făcut acte de caritate, s-a cântat...a fost emoție!
          Albumul foto, motivul întâlnirii noastre, o minunăție! Cu fiecare pagină pe care o dai, te reîndrăgostești de România.Culori, locuri minunate,chipuri frumoase, tradiții, aș spune că până și gusturi și arome vin dintre paginile lui... Vi-l recomand din toată inima! Poate fi un cadou minunat, în prag de sărbători, mai ales pentru cei plecați din țară și nu doar.


      

       Există încă oameni buni, Răzvan Voiculescu, așa cum îți dorești tu să fim cât mai mulți...și pe lista lor... te afli și tu!

       Îți mulțumesc!

Albumul „Bucătăria Hoinară se gătește de plecare”

Fragment din filmul realizat de             Adriana Lucaciu                                                                                                                

Fragment muzical - Lorena Olteanu

Simion Bogdan-Mihai și Lăutarii de Mătase