„Eu nu am furat niciodată nimic”

      „Eu nu am furat niciodată nimic” a fost prima experiență de tip teatru imersiv la care am participat și mi s-a părut un eveniment inedit, motiv pentru care vă recomand să participați și voi la următoarele reprezentații.


        Este vorba despre un proiect al
Muzeului Ororilor Comunismului din România, Muzeului Țăranului Român și al Ministerului Culturii, care, împreună cu Asociația Semn, aduc în peisajul cultural actual un concept expozițional inovator. Prin decorul din cele trei spații artistice de la Muzeul Țăranului Român, unde se desfășoară reprezentațiile, spectatorul este invitat să intre în atmosfera anilor `80 din Republica Socialistă România. Timp de o oră și jumătate, scenaristul și regizorul Radu Mihail Savin vă face părtași (la propriu) la trecutul, nu foarte îndepărtat, al istoriei noastre. Chiar dacă tema este extrem de sensibilă, personal, o consider tratată fără încrâncenare, fapt care mă face să recomand spectacolul, atât celor care au trăit vremurile respective, cât și acelora dintre noi care ne-am născut în alt tip de regim.

     

       Urmăriți evenimentul, iar pentru mai multe detalii, cât și pentru achiziționarea biletelor, vă invit să accesați site-ul aici.

Sursă foto: MOCR