Împodobim bradul la Muzeul Satului

5-19 decembrie 2022

Maraton de împodobit brazi la Muzeul Satului

Muzeul Satului vă invită

să împodobiți și să adoptați un brad!


      Acest eveniment minunat se află la a doua ediție. Cu părere de rău, vă spun că sunt mici șanșele să mai găsiți un brăduț pe care să îl adoptați, dar, mă bucură să aflu că din ce în ce mai multe familii, asociații, fundații, ong-uri etc. participă și la astfel de proiecte!

Cum am reușit să adopt un brad de la Muzeul Satului?

     Simplu! Am trimis un mail la adresa bradul@muzeul-satului.ro, ,spunând că îmi doresc să mă înscriu, alături de data la care voi merge să împodobesc bradul.

Cum m-am pregătit pentru împodobirea lui?

Am cumpărat diverse forme din materiale ce puteau fi pictate

De exemplu, eu am cumpărat niște forme de steluțe și de brăduți din polistiren, steluțe din lemn, dar mai ales niște cercuri din carton pe care le-am perforat pentru a le transforma în globuri.

M-am jucat cu culorile

Am pictat toate formele cumpărate, dar pentru cercurile din carton despre care vorbeam, aveam și o idee creativă, despre care veți afla mai multe ulterior.

...și, desigur...sclipici


Iubitul nostru brăduț „special”

    Nu știu cum s-a nimerit, dar noi am avut cel mai „special” brăduț, fără vârf, strâmb, cu crenguțe firave...dar noi am încercat, cu iubire, să îl transformăm într-un brăduț simpatic.

Un proiect special...

       Mulțumesc Muzeului Satului pentru organizarea acestui eveniment, care m-a ajutat să mă rup de cotidian, să împodobesc un brad în mediul lui, într-un context de poveste și care m-a ajutat să îmi pun mintea și creativitatea la contribuție. A fost o plăcere și vă îndemn pe cât mai mulți dintre voi să vă înscrieți anul acesta sau la anul!

Ce mesaj am vrut să transmit?

Gânduri frumoase, urări de bine, îndemnuri, iubire...

Mai multe detalii despre proiect - aici