1.08.2022

Pădurea Colorată

        Pe meleagurile noastre, există multe locuri de poveste, despre care, cu siguranță, voi mai căuta să scriu, iar azi, vă voi prezenta tocmai un astfel de loc. Un mic tărâm al culorilor, o pădure fermecată, desprinsă parcă din basmele populare, un colț de rai, care îți oferă exact acel aer al magiei.


         Fie că doriți să vă eliberați de gândurile negative, fie că vreți să evadați din cotidian sau să luați o pauză care să vă încarce cu energie bună, fie că vreți doar să faceți niște poze superbe, pline de culoare sau că vă doriți doar să admirați și să vă conectați cu natura, Pădurea Colorată vă așteaptă „cu brațele” deschise, la propriu, căci ramurile copacilor par să vă primească călduros în a lor poveste magică.      O veți găsi aproape de șosea, pe DN67. Așa că, dacă veniți din București și vă îndreptați spre Târgu Jiu, puteți opta pentru această rută, căci, o pauză colorată, cu siguranță, va fi bine-venită. Vă atașez  harta care vă arată poziționarea sa exactă.

         Acest articol nu este cel mai amplu, întrucât consider că sunt momente în viață, când anumitor locuri nici nu le trebuie prea multe cuvinte, astfel, voi lăsa pentru voi, o serie de fotografii, filmulețe și, sper, dorința de a vedea cu ochii dumneavoastră acest proiect magic, Pădurea Colorată, pentru care îi mulțumesc artistului plastic, Mihai Țopescu.

     Lângă Pădure, veți găsi un alt proiect foarte interesant, Căsuța Răsturnată, care este, după cum îi spune și numele, o casă cu susul în jos


Vrei să fii la curent și cu alte informații de acest gen?


- Te invit să te abonezi la newsletter, dând click aici!

Alte articole similare care s-ar putea să-ți placă: